Snelle gerechten die ik moet proberen (pasta)

Snelle pasta recepten

Het was misschien nog niet duidelijk, maar ik hou echt heel veel van eten. Ik en eten gaat perfect samen al is mijn lichaam het daar niet altijd mee eens. Met mijn vele voedsel allergieën is het natuurlijk wel lastig om iets te vinden wat ik dan ook kan en mag eten, maar he.. er is zoveel dat er echt wel recepten bijzitten die ik echt moet en ja moet proberen. DUS ik dacht, misschien dat jullie hier geïnspireerd van raken en vanavond wellicht iets anders gaan eten dan wat er op de planning stond. Dit zijn in ieder geval alle snelle gerechten die ik echt 1x in mijn leven moet gaan proberen:

#1 snelle gerechten: Ro­mi­ge strik­jes­pas­ta met spek en erw­ten

pasta met romige strik

Alles met roomsaus is een yes please. Pasta is ook (bijna) altijd lekker en dit gerecht is ook nog eens in 15 minuten te maken. Ik zeg DEAL! Al is het door de ontbijtspek, roomsaus en kaas wel wat machtig en rijk aan calorieën.

Bekijk hier het recept!

#2 snelle gerechten: Couscous met feta

couscous feta

Ik heb een keer in mijn leven Couscous op en ik vond de smaak en structuur erg lekker. Ook vind ik Feta echt ontzettend lekker. Ik ben zoiezo gek op kaas.. maar deze couscous variatie lijkt mij een topper. Dit snelle gerecht staat op mijn lijst! (Al zou ik zelf de ui er dan uitlaten ivm mijn dieet).

Bekijk hier het gehele recept!

#3 snelle gerechten: Spaghetti met broccoli en knoflook

spaghetti met broccoli en knoflook 02

Broccoli, knoflook, pijnboompitten en spaghetti. Simpel en ik denk erg lekker. Knoflook doet het bij ons thuis altijd goed, al ben ik alleen wel bang dat doordat er geen vlees in zit het niet voldoende vult. Wij zijn thuis echte vleeseters, maar ik denk dat door de pijnboompitjes het wel een lekkere smaak heeft. Ook dit snelle gerecht wil ik zeker een keer gaan proberen.

Bekijk hier het gehele recept.

Ik heb laatst ook nog een artikel geschreven over snelle en gemakkelijke verjaardag snacks! Maar nu ben ik benieuwd.. welke van de 3 gerechten spreekt jouw het meeste aan? En wat vindt jij van pasta?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>