Nieuwe netflixserie: Frontier

frontier

Wanneer Michael Smyth probeert te stelen van Hudson’s Bay Company veranderd zijn leven volledig. Hij wordt gepakt en is gedwongen om op zoek te gaan naar Declan Harp. Een van de gevaarlijkste personen in de 18de eeuw. Declan Harp staat bekend om zijn handel in pelsen en is niet vies van een robbertje vechten, want voor je het weet heb je een kogel door je kop.

Jason Momoa kennen we o.a. van Khal Drogo in Game of Thrones. Daarnaast vertolkt Jason Aquaman in de opkomende Justice League en is hij niet verkeerd om naar te kijken. Kortom: Helemaal niet verkeer om naar te kijken.. De nieuwe Netflix serie Frontier is door Jason zelf gesponsord wat best bijzonder genoemd mag worden.

Frontier is een serie die zich in de western tijd afspeelt. Het algehele thema is het veroveren van de pelzenmarkt. Declan is een van de grootste pelzen handelaren en handelt zowel met de blanken als de indianen, wat in die tijd uniek is. De eerste paar afleveringen was echt inkomen, het was op momenten spannend maar op de een of andere manier trok het mijn niet echt. Ik denk dat dit voornamelijk komt omdat de serie voorspelbaar is en er niet heel veel actie in voor komt. Frontier is een serie die gaat over een mini “oorlog” tussen de indianen en het Westerse volk. Een oorlog die in mijn ogen niet geloofwaardig overkomt door de mindere verhaallijn en voorspellende scenes.

Hoewel ik Jason Momoa echt een goede acteur vindt, is Frontier te voorspelbaar en mist het dat beetje extra wat bijvoorbeeld de film The Revenant wel heeft.

De trailer beloofde daarnaast zoveel goeds *snik*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>