Finding Dory eerste Disney film met Lesbisch koppel

De laatste trailer van Finding Dory staat online! In deze video is een vrouwelijk koppel te zien dat met een kinderwagen rondrijdt. Zou dit dan eindelijk het eerste lesbische Disney koppel zijn?

Finding Dory boycotten?!

In de USA wordt massaal op Twitter opgeroepen om niet naar Finding Dory te gaan. In Amerika worden lesbiennes en homo’s spijtig genoeg nog steeds niet door iedereen geaccepteerd. Een grote schande wat mij betreft, want iedereen heeft het recht om gelukkig te zijn. Er is overigens wel iets raars aan het argument om Finding Dory nu massaal te gaan boycotten, want Dory wordt namelijk ingesproken door Ellen Lee DeGeneres. Haar kennen we allemaal van The Ellen Show en daarnaast is Ellen lesbisch. Dus hoezo zou je Finding Dory gaan boycotten omdat er een lesbisch koppel in zou zitten. Daarnaast is door Disney zelf nog niets bevestigd.

Gewoon naar Finding Dory!

Ik stel voor om iedereen in zijn waarde te laten en lekker samen met je man/vrouw, vriend(in), kind etc. te genieten van deze mooie en veelbelovende animatie film.

Finding Dory is 29 juni 2016 te zien in de Nederlandse bioscoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>