Even een gedicht

geluk

Vroeger toen ik een jaar of 13 was heb ik een tijd gehad dat ik mijn gevoelens uitdrukte in gedichten/verhalen. Vandaag heb ik op een of andere manier hier weer een behoefte aan. De laatste tijd heb ik het ontzettend druk met mijn minor, werk en ook hebben ik en mijn vriend de laatste tijd de nodige tegenslagen gehad. Ik hoop dat dit gedicht of wat het ook voor gaat stellen je inspireert, vult met emotie en laat zeker in de reacties achter wat je ervan vond.

Dat je het maar weet.

Niet alles verloopt altijd zoals je had gehoopt. Geluk is iets wat komt en gaat, maar samen elkaar in de ogen kijken en weten dat het tussen ons wel goed zit geeft mij zoveel kracht.. kracht die ervoor zorgt dat ik iedere dag met volle vaart ertegenaan kan. Het zorgt ervoor dat ik
de frustraties die ik heb opzij kan zetten, mijn hoofd op orde kan maken en voor even, heel even, weer gerust en opgelucht adem kan halen.

Opkrabbelen na een tegenslag is altijd moeilijk. Maar wetende dat ik de nodige mensen om mij heen heb, geeft mij dan toch weer de nodige moed om door te gaan. Te knallen. Klaar om samen met jouw te laten zien aan de wereld dat onze tijd ook wel komt. En wanneer die tijd er is, dan wordt die beter dan die van ieder ander. Niet omdat hun tijd niet mooi is, maar omdat mijn tijd met jouw zal zijn. Die geluksmomenten die we nu hebben zullen vereenvoudigen, let maar eens op.

Ik ben gezegend met de mensen om mij heen, de mensen die van mij houden zoals ik ben, mij begrijpen, voor me opkomen en iets over hebben voor de ander maar weten wanneer zij mij nodig hebben ik ook voor hen klaar zal staan.

Laten we allemaal de mensen om ons heen koesteren, opnemen in ons hart en heel veel van hen houden. Want we hebben allemaal liefde nodig. De een wat meer dan de ander. En laten we daarnaast niet vergeten dat ieder op zijn tijd het geluk krijgt die hij of zij verdient. Dus als ik naar boven kijk, naar de hemel, dan hoop ik maar dat Hij goed beseft dat ik en de mensen om mij heen nog een hele lading geluk tegoed hebben. Dus kom maar op met mijn eigen goudpot achter die ene regenboog, of dat klavertje 4. Want ja, ik Sharina, kom dat geluk opeisen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>