E3 2015 – Square Enix

Square Enix E3 2015

Dit is alweer ons laatste artikel over de persconferenties van de E3 2015. Dit laatste artikel gaat over Square Enix die sinds lange tijd weer hun eigen persconferentie hebben. Ben jij net als ons zeer benieuwd wat hun lieten zien? Lees meer hieronder.

Remake Final Fantasy 7 aangekondigd

De meest populaire Final Fantasy game krijgt een remake. De game verschijnt als eerst op de PS4 en later op de Xbox One. Er is nog geen releasedatum vrijgegeven.

Releasedatum Just Cause 3 aangekondigd

De nieuwste game uit de zeer explosieve Just Cause reeks verschijnt op 1 december voor de PS4, Xbox One en PC.

Gameplay beelden Deus Ex: Mankind Divided getoond

Square Enix heeft tijdens hun persconferentie de eerste gameplay beelden getoond van de nieuwste game uit de Deus Ex reeks getoond. De game verschijnt ergens begin 2016 voor de PS4, Xbox One en PC.

Kingdom Hearts 3 laat eindelijk weer van zich weten

Sinds lange tijd heeft Square ENix eindelijk weer nieuwe gameplay beelden van Kingdom Hearts 3 laten zien, ter grote opluchting van een heleboel juichende fans (waaronder ik). De game laat de eerste speelbare wereld zien namelijk die van Tangled (Rapunzel). Er is nog geen releasedatum bekend gemaakt. De game verschijnt op de PS4 en Xbox One.

Nieuwe Hitman game is groter dan ooit

Square Enix heeft hun nieuwste Hitman game getoond. De game speelt zich af in een open wereld en telt ontelbare manier om je doelwitten uit te schakelen en krijgt constant updates. De game verschijnt 8 december eerst digitaal en een fysieke versie verschijnt begin 2016. De game komt uit op de PS4, Xbox One en PC.

Nieuwe Nier game aangekondigd

Tijdens de persconferentie is aangekondigd dat er een nieuwe Nier game uitkomt. Verdere informatie is er nog niet bekend net zoals de volledige naam of releasedatum. Wel dat de game exclusief voor de PS4 uitkomt.

Nieuwe Square Enix game genaamd Project Setsuna aangekondigd

Tijdens de persconferentie heeft Square Enix aangekondigd dat ze bezig zijn met een nieuwe console rpg. Verder is er nog geen informatie vrijgegeven.

Nieuwe Star Ocean aangekondigd

Square Enix heeft tijdens hun persconferentie aangekondigd dat er een nieuwe Star Ocean game aankomt genaamd Star Ocean: Integrity & Faithlessness. De game verschijnt in 2016 voor de PS4.

Wat vinden jullie van de nieuwste Square Enix games? Welke ga je sowieso kopen? En wat vonden jullie van deze artikelen over de E3? Laat het ons hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>