E3 2015 – Nintendo

Nintendo E3 2015

Dit jaar doet Nintendo het helemaal anders tijdens de E3. Geen flitsende persconferenties waarmee ze het publiek moeten overtuigen maar een live stream waarmee alles al opgenomen was van te voren. Lees hieronder meer welke games we kunnen verwachten.

Star Fox Zero aangekondigd

Eindelijk is er dan een nieuwe Star Fox game onthuld. De nieuwste game in deze serie moet rond de feestdagen uitkomen op de Wii U.

Mario Tennis Ultra Smash aangekondigd

De nieuwste Mario sports game is dit keer weer een tennis game. De game moet rond de feestdagen uitkomen op de Wii U.

Mario & Luigi Paper Jam aangekondigd

Geen nieuwe Mario & Luigi game en geen nieuwe Paper Mario game, maar een combinatie van beide! De game moet volgend jaar verschijnen op de 3DS.

Metroid Prime Federation aangekondigd

Niet de nieuwe Metroid game waar de meeste fans op hebben gehoopt, maar een nieuwe game met een 4 player coöp en een online modus genaamd Blast Ball. De game verschijnt in 2016 voor de 3DS.

Nintendo Amiibo in nieuwe Skylanders game

Voor de nieuwe game: Skylanders SuperCharge heeft Nintendo een unieke samenwerking om 2 Nintendo characters erbij in te voegen die ook gebruikt kunnen worden voor andere Nintendo games.

Nieuwe coöp Zelda game aangekondigd

De nieuwste Zelda game is een coöp game genaamd: The Legend of Zelda: Triforce Heroes. De game verschijnt deze herfst op de 3DS.

Fire Emblem Fates in 2016 naar het westen

De nieuwste Fire Emblem game komt in 2016 uit voor de 3DS hier in het westen.

Westernse releasedatum Xenoblade Chronicles X aangekondigd

De opvolger van Xenoblade Chronicles verschijnt 4 december 2015 in het westen. De game is al uit in Japan.

3DS versie van Hyrule Warriors aangekondigd

De 3DS versie van deze game verschijnt in het eerste kwartaal van 2016. De game krijgt extra characters erbij.

Nieuwe gameplay Mario & Sonic op de Olympische spelen getoond

Tijdens de persconferentie heeft Nintendo nieuwe gameplay getoond. De game heeft nog geen releasedatum en komt uit voor de Wii U en 3DS.

Niet alleen Mario is speelbaar in Super Mario Maker

Je kan doormiddel van je Amiibo te scannen in Super Mario Maker ook als andere characters spelen zoals Link of Wii Fit Trainer. De game verschijnt op 11 september dit jaar voor de Wii U.

Nieuwe Animal Crossing bordspel met Amiibo aangekondigd

Nintendo heeft nieuwe gameplay getoond van hun nieuwste bordspel genaamd Animal Crossing: Amiibo Festival. Het spel werkt met verschillende Animal Crossing Amiibo die nog uit moeten komen. De game verschijnt eind dit jaar op de Wii U.

Nieuwe racegame Fast Racing Neo aangekondigd

Geen nieuwe F-Zero maar een nieuwe racegame genaamd Fast Racing Neo. De game verschijnt alleen in de Nintendo E-Shop voor de Wii U. Er is nog geen releasedatum bekend.

Wat vinden jullie van de nieuwe stijl van presenteren van Nintendo? En wat vinden jullie van de games? Laat het mij hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>